JH Agro er nomineret til ErhvervsKulturpriserne 2024

Oprettet d.

 JH Agro er nomineret til ErhvervsKulturpriserne 2024
 JH Agro er nomineret til ErhvervsKulturpriserne 2024

Vi er nomineret til Bedste Bæredygtigheds-Kultur 2024

Vi er utrolig stolte over at kunne fortælle, at JH Agro er nomineret til ErhvervsKulturpriserne 2024 “Bedste Bæredygtigheds-Kultur 2024" Dette er en kæmpe ære for os, og vi vil gerne takke alle for jeres støtte og tillid. Vi er utroligt stolte over blot at være blandt de nominerede.


"JH Agro fortjener prisen for Årets Bedste Bæredygtighedskultur på grund af deres vedvarende fokus på at udvikle bæredygtige løsninger til landbruget, der både forbedrer produktivitet og mindsker miljøpåvirkningen. Deres nyeste produkt, JH MaxiStrø, er et godt eksempel på dette. Produktet er en innovativ løsning til kvægstalde, der reducerer halmforbruget med op til 50% og bruger eldrevne motorer, hvilket gør landbruget mere klimavenligt. Maskinen sikrer en jævn og præcis udstrøning af halm, hvilket forbedrer både dyrevelfærd og hygiejne ved at skabe en blød og ren overflade, der reducerer risikoen for infektioner. Dette produkt viser virksomhedens engagement i at skabe bæredygtige løsninger, der bidrager til et mere miljøvenligt landbrug.
Med en stærk tilstedeværelse på det globale marked for klima- og miljøteknologier, demonstrerer JH Agro en betydelig global indflydelse. Deres fokus på udvikling af teknologier som gyllesyring, automatiske strømaskiner og biogaskomponenter underbygger deres mission om at forbedre bæredygtigheden i landbruget verden over

Men nu har vi brug for din hjælp!

Vi har brug for din stemme.

Så klik på linket og afgiv din stemme her:

https://erhvervsforumholstebro.dk/afstemning-erhvervskulturpriserne-2024/

Det største tak fra hele JH Agro teamet